Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2013 16:53 - Кой и защо крие, че ракът се лекува успешно?
Автор: ravramov Категория: Новини   
Прочетен: 1582 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Кой и защо крие, че ракът се лекува успешно още от 1969 година?    


ПЪРВА ЧАСТ

Осем милиона души по света всяка година умират от рак. Само в САЩ – половин милион. Очаква се  смъртността от тази болест през 2030 година да достигне 12 милиона. Ракът е една от най-разпространените причини за смъртта на хората до 85 годишна възраст. В Щатите от тази болест умира всеки четвърти човек, се казва в статията на Дейвид Айк, която можете да намерите в сайта му davidicke.com

Ние се лишихме от много свои свободи, когато се съгласихме да ни „защитават от тероризма”. Но това не е всичко: хората продължават да боледуват и умират от недъзи, които елитни семейства и техните фармацевтични картели отказват да лекуват, твърди Айк.

Аз вече съм разказал в своя бюлетин от 9 август, че доктор Ричард Дей, ръководител на организацията „Планирано родителство”, която се занимава с евгеника (б. на www.snaiper-bg.net: Евгениката е социална философия, която отстоява подобряването на човешките наследствени белези чрез различни форми на вмешателство) и която се контролира от Рокфелер, пред лекари в Питсбърг през 1969 г. говорил за  приближаващата се трансформация на глобалното общество.

Той помолил лекарите да изключат записващите устройства и да не си водят бележки докато огласява дългия списък на планираните мерки по изменението на обществото на планетата. Но един от лекарите все пак записал това, което ни готвят в рамките на този проект на социалното инженерство, след което направил тази информация достъпна за обществото.

Сега, повече от 40 години по-късно, ние можем с очите си да видим колко точни се оказали „предсказанията” на Ричард Дей  ( “предсказанията” могат да се видят на сайта на автора в бюлетина му от 9 август). На тази конференция през 1969 г. Ричард Дей заявил: ” Ние сега можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация се пази във фонда „Рокфелер” и може да бъде обнародвана при наличието на съответното разрешение”.

В частност Дей казал, че ако хората бавно умират „от рак или от още нещо”, то това ще може да забави прираста на населението…Тези хора постъпват така, защото нямат душа, коментира Айк.

Фармацевтичната индустрия не си поставя задачата да лекува рака. Защо да се лекува болестта, след като могат да се трупат пари от борбата със симптомите? При това съвсем не е задължително да се разказва на доверчивите пациенти, че отровите в химиотерапията убиват както раковите, така и здравите клетки и като краен резултат – самият човек. Мисля, че това дори не се прави заради парите. Елитът иска да редуцира населението, затова трябва хората да страдат и умират по-рано.

А ако някой лекар изведнъж открие ефективен метод за лечение на рака, той веднага попада под обстрела на официалните медицински структури. Един от тези, които открито тръгнаха срещу системата, е италианският д-р Тулио Симончини. Него започнаха да го преследват от всички страни, хвърлиха го за три години в затвора, защото той започна УСПЕШНО ДА ЛЕКУВА ХОРАТА ДОРИ В ПОСЛЕДЕН СТАДИЙ НА РАЗВИТИЕ НА РАКА!

Неговото „престъпление” се състои в това, че разбрал, че злокачествените тумори – това са разраснали се гъбички от вида кандида ( дрождеподобни гъбички, имащи паразитна природа, които живеят дори в организмите на здрави хора. Силният имунитет ги държи под контрол. Но ако организмът е отслабен, гъбичките се разпространяват по тялото и предизвикват злокачествени тумори).

Ето какво казва моят приятел Майк Ламберт за гъбичките кандида, споделя Айк: „Гъбичките и особено кандида живеят за сметка на гостоприемника. Този организъм, както и всеки друг паразит, за да се възпроизведе, се нуждае от гостоприемник. Продуктите от жизнената дейност на кандида отслабват имунната система и водят до това, че човек се чувства лошо както физически, така и психически”.

Тулио Симончини смята, че ракът е размножили се гъбички кандида и че традиционното обяснение на природата на рака е абсолютно неправилно. Специалист по онкология и метаболитни нарушения, той се изправил срещу интелектуалния конформизъм на традиционната медицина, срещу традиционните методи на „лечение” на глобалната ракова епидемия. Той решил да казва на своите пациенти истината и да не повтаря зазубрените в медицинския институт фрази.

От момента, в който започнал да се занимава с медицина Симончини разбрал, че ракът някак се лекува неправилно. „Аз видях колко много страдат хората. В детското онкологично отделение, в което работех, всички деца умираха. Всичко вътре ми се свиваше от вида на бедните деца, загиващи от химиотерапията и радиацията”. Желанието да помогне на пациентите го подтикнало да търси нови пътища за лечение на тази болест. Симончини решил да отхвърли всичко, което той бил научил за онкологията и да започне собствено независимо изследване.

Той открил, че всички видове рак се проявяват еднакво, независимо в кой орган или тъкан са се образували туморите. Всички злокачествени новообразувания били с бял цвят. Симончини започнал да мисли на какво му прилича раковият тумор. Гъбички кандида? Нима това, което традиционната медицина счита за неконтролируемо деление на клетките, е процес, задействан от самия организъм за защита от кандидоза (млечница)?

Ако се откажем от това предположение, развитието на болестта протича по следния сценарий:

- Гъбичките кандида, обикновено контролирани от силния имунитет, започват да се размножават в отслабналия организъм и образуват своеобразна „колония”.

- В един момент някой от органите се заразява от млечница, но имунитетът се опитва да го защити от чудото нахлуване.

- Клетките на имунитета изграждат защитна бариера от клетки на организма. Именно това традиционната медицина нарича рак.

Смята се, че разпространението на метастазите по организма – това е разпълзяване на „злокачествените” клетки по органите и тъканите.

Но Симончини твърди, че метастазите са предизвикани от това, че гъбичките кандида се разпространяват в организма. А гъбичките могат да бъдат унищожени само от клетки на нормално функциониращ имунитет. Имунната система е ключ към оздравяването.

 

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ





Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ravramov
Категория: Новини
Прочетен: 429803
Постинги: 193
Коментари: 136
Гласове: 218
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930