Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2015 10:18 - Масоните с тайно споразумение за унищожаване на Православието!
Автор: ravramov Категория: Новини   
Прочетен: 2541 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 15.06.2015 10:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Масоните с тайно споразумение за унищожаване на православието!
 
Масоните са сключили тайно споразумение за унищожаване на православните държави

Масоните имат ново тайно споразумение след срещата си тази събота в Сърбия. Една от най-известните тайни организации в света е сключила договорка за унищожаване на православните държави и чертае нова агресивна програма за съдбата на Балканите.

Тази организация е една от няколкото влиятелни организации, които идеологически, политически и пропагандно обслужва американската корпоративна олигархия, нейният транснационален съюз на сила и нейната агресивна програма за световно господство. Става дума за традиция дълга почти един век, като пипалата на организацията се разпростират до всяка точка на света и контролират всеки един човек.

Ограничена демокрация, пълен обществен надзор и пълен контрол, системно и системно изключване на човека от решенията за собствения му живот, постоянна класова война на корпоративната олигархия срещу човечеството и особено неприкосновеност на геополитическите интереси на САЩ в световните дела, са догми, според които масоните последователно се следват в последните 40-на години. По време на срещата на масоните в Белград, европейската група на масоните, само е потвърдила приемствеността и фактите, пише mkd-news.com.

Проф. др. Аврамов заявява: „Между САЩ, Ватикана и Германия е сключен таен договор в 11 точки. Една от централните тези на настоящото споразумение е идеята за федерализация на света. Една от точките, която мен специално ме удиви, когато четях споразумението е точката за тотално унищожение на православието.

Православието трябва да бъде унищожено в света, като религия, защото това е единственият обединяващ елемент на православните страни, който има политическо измерение, смятат масоните. Според тях, общностите, които изповядват православието по-трудно се поддават на глобализацията и на манипулацията, което пречи на осъществяването на идеята за нов световен ред. Затова е необходимо да се унищожи православието и разбира се да се проникне в православните църкви. Планира се отделни църковни ръководители да се привлекат, а парите, които са заделяни за църквата, да бъдат отклонени в дълбоките джобове на висшите ешелони на властта. /razkritia


 



Гласувай:
8


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. oia - Общесъвена тайна е ролята на мас...
15.06.2015 15:44
Общесъвена тайна е ролята на масони, на ватикана и всички от тоя род. Православието не е това, което е представено, като такова Ако унищожават нещо, то е тяхно творение, което не е успяло да им свърши работа, и съотвтно трябва да
изманипулират отново земното човечество. Ами да си го унищожават, и по- интересното е къде ще си изпратят мазните светила.Който е вярвал в техните заблуди, а и все още им вярва, --жалко. Могат да си измислят нови доктрини и догми, колкото си искат, но дали ще има кой да им вярва е по- интересно.
цитирай
2. ravramov - Православието е чистата и чудна вяра,
15.06.2015 16:11
която нашият Спасител Иисус Христос донесе за спасение на човечеството. А юдео-масоните са наследници на древните книжници и фарисеи от времето на Христа, който Го разпънаха на кръст и убиха, за да възкръсне на третия ден. Войната срещу светата Православна вяра се води повече от 2000 г. с тотален неуспех; портите адови няма да надделеят на Православната Църква, а Христос ще унищожи богоборците с едно дихание на устата Си, както пише в светото Евангелие.
цитирай
3. oia - Мисля, че нямаме различие, относно ...
15.06.2015 22:22
Мисля, че нямаме различие, относно истинното православие и вяра, защото, това което ни предлагат е измислицата на гореспоменатите. Приемам Христовото учение, като потребност,защото в него е и православието и вярата, а това, че само спекулират с името Христово, се знае още от Богомилите. За това са били унищожени, защото не са се кланяли на юдейските лъжи, а са били последователи на Христос, който в никакъв случай не принадлежи на тези, които са го разпнали. В откровението на Йоан Заведеев ясно е посочено какво е извършено в угода на еврейството, именно: Посланието на нашия Господ не бе онова, което ви обявихме като Негово завещание. Ние конкретизирахме една религия около личността на Исус Христос. Така, че учението на Христос и Християнска религия са различни неща. От мешавицата, която са създали в крайна сметка се е получило нищо. Ами да си го унищожават Темата е голяма като обем
Евангелието е написано в година шеста от царуването на Цезар Нерва Тряно Августо
цитирай
4. ravramov - С оглед написаното от Вас е видно,
16.06.2015 10:16
че нямаме единомислие по отношение на светата Православна вяра. Богомилите са били еретици и са осъдени като такива от Православната Църква. Лично аз се уповавам на съборния разум на Църквата, на седемте вселенски събора и на светите отци, а не на своя разум и разбирания. Името на Господ по православному е Иисус, а с едно "и" го изписват еретиците, разколниците и сектантите. Това е накратко.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ravramov
Категория: Новини
Прочетен: 427293
Постинги: 193
Коментари: 136
Гласове: 218
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031